+36 30 592 00 99 | hello@zoneit.hu Nálunk a kreatív marketing stratégia találkozik a technikai megvalósítással!

GLS címkekezelő modul

FIGYELEM!
Webfejlesztési és bővítmény fejlesztési üzletágunk 2022.09.01-től a Pixelyze Kft. (pixelyze.hu) weboldalán folytatjuk.
A GLS bővítményről naprakész információt és a megrendeléseket ettől kezdve ott tudjuk kiszolgálni. 

Ezen az oldalon elavult tartalom található. Kérjük lépj át a Pixelyze weboldalára!

 

A GLS címkekezelő modul képes a webáruház megrendeléseinek szállítási adatait (címzett, cím, utánvétösszeg, csomagpont hely stb) közvetlenül a GLS Connect online és a MYGLS (mygls.hu) csomagfeladó ügyviteli rendszerébe továbbítani anélkül, hogy elhagyná webáruháza adminisztrációs felületét. Ezáltal ezeket az adatokat nincs szükség kézzel felvinni a GLS Connect rendszerébe. A címke nyomtatása nem automata, így Önnek kézzel kell kiválasztania milyen csomagokat szeretne átküldeni, és nyomtatásra átadni, ezzel elkerülve a készlethiány vagy egyéb okokból adódó, nem azonnali csomagfeladást. A címke azonnal letölthető a weboldal adminfelületén belül és a letöltéssel elküldésre is kerül a GLS csomagfelvételi rendszerébe. Önnek már csak ki kell nyomtatni a megfelelő lapra és ráragasztani a csomagra, futárt rendelni.A modul licensz alapon működik, tehát szükséges hozzá egy kulcs vásárlásra, amellyel egy webáruházban, egy domainhez regisztrálva jogosult az üzemeltető használni.

 

Igyekeztünk a modult a webshop motorokra úgy tervezni, hogy ne akadjon össze más kiegészítőkkel azonban, ha ez mégis előfordulna, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak.

 

 

A funkciókról pár szóban:

Az adminisztrációs felületen lehetősége van a rendelésekhez készítendő GLS szállítási címkéket egy gombnyomásra kinyomtatni, egyenként és tömegesen egyaránt.

Aznapi és dátum alapján kiválasztható csomagátadási időpont.

Beállítható csomagkövetési opció a regisztrált felhasználók számára 

Exportált lap formátumot tud választani: A6, A4 és 85x85mm címkeméretek, különböző elrendezésekkel. Ügyfeleink nagy általánosságban az A4 - 2x2 -es elrendezést szokták használni.

A megrendelő megjegyzés feltűntetésének lehetősége / Billingo, Szamlazz.hu, InnVoice és CMFX integrációval (CFMX és InnVoice pugin cégünktől beszerezhető) /

A GLS extra szolgáltatásait támogató fukciók (Flex Delivery Service, Express Service stb)

 

A rendszer működéséhez szükséges, hogy ismerje a MYGLS online belépési adatait és az ún. SenderID azonosítóját, illetve hogy a GLS-nél regisztrált felhasználónevén engedélyezve legyen a saját API használata. Bővebb információt erről a GLS kapcsolattartójától, a +36 29 886 688 -es telefonszámon, illetve tőlünk is kérhet az alábbi elérhetőségünkön:

 

 

Tovább a Pixelyze oldalára

 

 

1 év teljes körű garanciát vállalunk verziókövetéssel és telefonos / e-mailes támogatással, amelybe az esetleges későbbi frissítések és funkcióbővítések is beletartoznak, azonban az üzemeltető oldalában történt módosítás által okozott működési hiba kijavítását nem tartalmazza. Ebben az esetben is természetesen törekszünk a probléma megoldására és mielőbbi szolgáltatás visszaállításra!

 

A szoftver átadása előtt díjbekérőt állítunk ki, melyhez az alábbi űrlapot szükséges kitölteni a számlázási adatokat, a kiválasztott modult/modulokat, a használt rendszer nevét/verziószámát és a választott domain címet, ahol használni szeretné. A modulokhoz tartozó licensz egy domain-re értendő, azonban 2 domain feletti felhasználásánál kedvezményt biztosítunk! Teljesítés után kiküldjük a végszámlát a telepítőfájlok kíséretében.
 
Ha a webshop egyedi sablonnal rendelkezik vagy bármilyen más plugin miatt inkompatibilitás merül fel, mely miatt a modul átprogramozásra szorul, abban az esetben egyéni ajánlatot kap a beépítésre, melyet egyeztetni fogunk Önnel, miután megkapjuk a szükséges belépési adatokat a munka felméréséhez.Ilyen lehet ha:

 

- A szerver ideje nem azonos a pontos idővel (gyakori probléma)

- Harmadik gyártótól származó szállítási és/ vagy fizetési modulokat összerendelő alkalmazás

- Egyedi, úgynevezett onepage checkout kiegészítő

- Megváltozik az oldal motorja, vagy átalakítják

- Olyan verzióra frissítik az oldal motorját amelyet még nem támogat a GLS modul

 

Tájékoztatjuk, hogy a vásárolni kívánt immateriális termék egy számítógépes szoftver, így az erre vonatkozó jogszabályokra hivatkozva, és mivel nincs lehetőség a szoftver visszajuttatására, így az esetlegesen felmerülő pénzvisszatérítési garanciát nem áll módunkban biztosítani.
 


 

A GLS Címkekezelő modulok az alábbi webáruház motorokhoz érhető el

Webshop motor

Verzió kompatibilitás

WordPress - WooCommerce

Wordpress és WooCommerce

Magento 

1.6.x - 1.9.x - 2.2.x

OpenCart

1.5.6 - 2.1.x,  2.3.x - 3.x

Joomla Virtuemart

Érdeklődjön!

 

 

 

 

 

Tovább a Pixelyze weboldalára