+36 30 592 00 99 | hello@zoneit.hu Nálunk a kreatív marketing stratégia találkozik a technikai megvalósítással!

Magunkról

Cégünk legfontosabb küldetése, hogy segítséget nyújtson a mikro, kis-, és középvállalkozásoknak az informatikai problémáik megoldásában, és az internetes megjelenés hatékony kihasználásában.


Az alapítást az ihlette, hogy  számtalan kis cég aki nem rendelkezik megfelelő informatikai tudással, vagy nincs informatikai támogatásuk, így sajnos sokszor magukra maradnak a problémáikkal és a meghibásodott eszközeikkel. Probléma az is, hogy ha egy ilyen kis-, vagy közepes vállalat növekedni szeretne, vagy modernizálni akkor sajnos sokszor nem áll rendelkezésükre megfelelő támogatás vagy segítség, esetleg túl költségesnek ítélik meg és ennél fogva vagy nem is lépnek, vagy hibás és drága megoldás felé veszik az irányt. Csapatunkkal ezen szeretnénk segíteni, hogy minden kisvállalat számára nagyvállalati szinvonalú megoldásokat nyújtsunk. Segítünk a döntéshozatalban, a megtervezésben és természetesen a kivitelezésben, tehát egy pillanatra se hagyjuk magára az ügyfelet.

 

A későbbiekben ez méginkább igaz, hiszen nagyon sok esetben egy folyamatos támogatás hiánya okozza az informatikai problémákat, legyen az meghibásodás vagy új projekt megvalósítása.  A Zone IT Solutions  folyamatos menedzsmenetet biztosít magasan szakképzett kollégáink segítségével, garantáltan kölséghatékonyan, szerződőtt, fix időben állandó rendelkezésre állással, így nem szükséges egy informatikai szakembert folyamatosan megfizetnie!

 

Másrészről felismertük ezen kisebb cégek azon problémáját is, hogy akármilyen nagyszerű és kiváló szolgáltatást vagy terméket nyújtanak, sajnos ha nincs megfelelő marketing menedzsment, legyen szó offline vagy online reklámról, akkor nem jut el az üzenet a megfelelő célközönséghez. Ennél fogva cégünk tapasztalt, diplomás szakemberek segítségével szeretné ezen kisvállalkozások hangját hallatni a virtuális tér óriási forgatagában, hogy megtalálja célközönségét. Mindezt tesszük aktiv folyamatos online kommunikációval a közösségi médiákban mint a facebook, twitter, pinterest és társai, vagy online hirdetési platformokon, mint a Google AdWords, eTarget, banner csere programok, blog posztok vagy PR cikkek megjelentetésével. Ezen nagyszerű megoldások kiegészítéseként segíthetjük még az adott kisvállalkozást eDM (eleketronikus hirlevél) vagy YouTube és webinár kampányok létrehozásával és menedzselésével.

 

Minden munkánkat transzparens módon végezzük, ami annyit jelent a gyakorlatban, hogy az ügyfélel az első kapcsolatfelvételtől kezdve folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és mindig mindent a tudomására hozunk az adott projekttel kapcsolatban, egyeztetünk és megbeszélünk,  sose hagyunk ki egy apró részletet sem. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfelünk folyamatosan követni tudja, hogy mi miért történik, tisztában legyen a részletekkel és persze ne érezze úgy, hogy a megbízás leadásával neki már nincs se rálátása, se beleszólása a projekt menetébe. 

 

Köszönjük megtisztelő figyelmét!

 

ZONE IT Solutions Csapata